maria

Maria Lucia valgte Webdesigner18.dk

Den dygtige sangerinde har fået lavet hendes hjemmeside hos Webdesigner 18. Hun manglede en hjemmeside der kunne give hendes utallige fans, information omkring hvad hun havde af planer i den kommende tid. Dertil skulle hendes fans også have mulighed for at læse mere omkring sangstjernen selv, og ikke desto mindre skulle de også have mulighed for at følge med i hendes hverdag via instagram-billederne som Maria Lucia lægger ud til offentligt skue.

Maria Lucia udtaler:

“Jeg valgte Webdesigner 18, fordi deres passion for arbejdet med det digitale medie skinnede igennem fra starten af. Derudover tiltalte det mig i allerhøjeste grad når de på sin vis har “mit liv” i deres hænder i en tid. Samarbejdet har været fyldt af ekstrem forståelse og tålmodighed hvilket for mig har været rigtig vigtigt.”

Del dette indlæg

Close Menu