Ny kunde: Barcelonatrainingacademy.com

Barcelonatraining.dk fra Webdesigner 18

// www.barcelonatraining.dk

Barcelona Training tilbyder fodboldcamps i Barcelona, i samarbejde med storklubben F.C. Barcelona.

Træningen i Barcelona varetages af professionelle trænere fra FC Barcelonas fodboldskole, FCB Escola samt klubbens professionelle fodboldakademi. Træningen hos FC Barcelona finder sted på banerne ved La Masia (Ciutat Esportiva Joan Camper) – samme sted som Messi & Co. træner eller på Mini Estadi (ved siden af Camp Nou).

Anna Beltran, direktør fortæller:

“Vi har valgt Webdesigner 18 fordi vi godt kunne lide den måde at deres hjemmeside var lavet på, vi tog kontakt til Webdesigner 18 og fik aftalt et møde, hvor vi blev mødt med stor professionalisme og kreativitet. Derefter har vi startet et samarbejde, som vi er meget tilfredse med og Webdesigner 18 kan helt klart anbefales. “

Del dette indlæg

Close Menu