fbpx

Adwords

Startgebyr: 1499 kr + 99 kr pr. uge

Google Adwords

Adwords er de øverste resultater på Googles søgemaskine, og er betalte reklamer. Her vil du som virksomhed gerne blive vist når kunden sidder klar med dankortet i hånden og er klar til at købe.

En kampagne med Google Adwords kan skydes igang hurtigt og effektivt. Adwords bør være en grundsten i din markedsførings-strategi da det absolut kan være et markant redskab til at skabe både brand-awareness, men så sandelig også resultater. Adwords er en form for auktion, hvor din virksomhed og dine konkurrenter allesammen gerne vil blive vist, og derfor kan priserne også være forskellige fra det ene søgeord til det andet.

Når en kampagne først er skudt igang, skal denne vedligeholdes og optimeres. Her skal man holde øje med hvilke søgeord der skal rettes til, optimeres, eller måske endda helt udgå af en kampagne. Derfor tilbyder jeg kun kampagner på over 2 ugers varighed, for at få det mest optimale resultat.

 

Vil du i tops på Google?

Formålet med at Søgemaskineoptimere (SEO) er at gøre din hjemmeside lettere tilgængelig ved hjælp af søgemaskiner som f.eks Google.

Vi søgemaskineoptimerer efter specifikke “nøgleord” som sikrer at de besøgende som ender på din side, rent faktisk leder efter noget som netop din side indeholder!

Startgebyr: 5.000 kr + 399 pr. md.

Luk menu