fbpx

Hvorfor Woocommerce?

Woocommerce er genialt til mindre og mellemstore shopløsninger. IKKE til shops med flere tusinde produkter.

Hver tredje webshop bruger WooCommerce

Woocommerce er et modul til WordPress. Modulet gør WordPress til en maskine, klar til at spytte varer ud på samlebånd. Woocommerce er et af verdens mest benyttede webshop systemer, og det gør systemet enormt sikkert at benytte. Lige nu bruges Woocommerce faktisk på over 22 millioner shops.

 

Enormt potentiale

Med Woocommerce ligger hele verdenen for dine fødder. Der er et utal af muligheder, moduler designet til at opgradere din webshop på den ene eller den anden måde.

Du kan præsentere dine varer sorteret efter farver, størreler, modeller osv. Det er helt op til dig og din shop. Desuden kan der både sælges fysiske produkter som sko, malerier eller ure. Derudover kan du også sælge digitale billeder, som e-bøger, billeder eller software-programmer.

Vil du i tops på Google?

Formålet med at Søgemaskineoptimere (SEO) er at gøre din hjemmeside lettere tilgængelig ved hjælp af søgemaskiner som f.eks Google.

Vi søgemaskineoptimerer efter specifikke “nøgleord” som sikrer at de besøgende som ender på din side, rent faktisk leder efter noget som netop din side indeholder!

2499 pr. md (6 mdr binding)

Luk menu