fbpx

Om W18

Ærlighed, knofedt og personlig betjening.
Det er grundstenene for Webdesigner 18

Hvorfor navnet “Webdesigner 18”?

Webdesigner 18 blev stiftet i 2010 og hed i første omgang NFG-Design.

NFG fordi mit borgerlige navn er Nicholas Førsterling Gotfredsen. Derfor skulle min karriere naturligvis bygges op om disse 3 helt irrelevante initialer, irrelevante i den forstand at de intet fortalte om hvad det egentlig var jeg beskæftigede mig med. Derfor besluttede jeg at skifte navn til Webdesigner 18.

Webdesigner, fordi jeg jo designer ting til web og på det her tidspunkt spillede jeg også fodbold et par timer om dagen i klubben Viborg FF, her spillede jeg med nummer 18 på ryggen. Derfor fandt jeg det meget naturligt at disse to ting skulle smedes sammen og deraf kom navnet Webdesigner 18.

 

Da jeg var 13 år lavede jeg min første hjemmeside.

Dengang var det en helt anden tilgang til hjemmeside-opbygningen end den man kender idag. Dengang var det benhårdt arbejde i teksteditoren “notesblok” og ikke noget med responsive hjemmesider eller andre fancy stuff.

Den gang skulle mine “kunder” (familie, venner og naboer) ringe til mig for at få ændret tekster og billeder på deres hjemmesider. Sådan er det ikke idag. Idag har jeg naturligvis trofaste “kunder” (rigtige betalende kunder), som selv kan gå ind og rette til i deres hjemmesider på under 1 minut.

Vil du i tops på Google?

Formålet med at Søgemaskineoptimere (SEO) er at gøre din hjemmeside lettere tilgængelig ved hjælp af søgemaskiner som f.eks Google.

Vi søgemaskineoptimerer efter specifikke “nøgleord” som sikrer at de besøgende som ender på din side, rent faktisk leder efter noget som netop din side indeholder!

2499 pr. md (6 mdr binding)

Luk menu