webdesigner 42 91 22 52

webdesigner Kontakt@webdesigner18.dk

Hvad er responsive design?

Responsive design betyder at hjemmesiden/webshoppen, vil være skalerbar, således at den nemt kan bruges på mobiltelefoner, tablets, og naturligvis desktop computere.

For at teste om en hjemmeside er responsive kan du prøve at trække browservindet mindre ved at tage fat i siden, venstre klikke og trække markøren ind mod midten. Hvis du kan se at indholdet ændrer sig og tager ny form, så det stadig ser pænt ud i et mindre vindue. Så er hjemmesiden responsive.

En anden måde er at tage din mobiltelefon og besøge hjemmesiden. Hvis du er nødt til at zoome ind og ud, scrolle til højre og venstre, som man skulle i gamle dage, ja så er siden naturligvis ikke responsive.

 

Responsive design betyder meget for din SEO

Når det kommer til søgemaskineoptimering betyder responsive design en del. I sig selv viser det google at din hjemmeside henvender sig til alle, ikke blot personer med stationære computere. Derudover viser det også Google at dit indhold er noget du mener er så spændende eller attraktivt at det skal kunne præsenteres let for alle enheder.

Dine besøgende bliver længere på siden

I og med din hjemmeside er responsive, øger det også dine besøgendes oplevelse af brugerfladen. Det resulterer i længere besøgstider og flere klik rundt på din hjemmeside. Derudover minimere det også din “bounce rate” som er den procentdel af besøgende som kommer ind på din hjemmeside uden at klikke på noget, men blot forlader siden igen hurtigt. Det er 2 MEGET afgørende faktorer for dine placeringer på Google.

 

Læs mere om søgemaskineoptimering her

 

 

Pssst.. Følg mig her!

Har du bare den mindste ide om at anskaffe en hjemmeside/webshop nu, eller i fremtiden, så følg mig på facebook og lad os snakkes ved senere hen..

.. Og bare rolig, der vi spammer dig ikke dagligt!


Kontakt

42 91 22 52 ● Kontakt@webdesigner18.dk ● Gl Århusvej 86 ● Viborg 8800