webdesigner 42 91 22 52

webdesigner Kontakt@webdesigner18.dk

WordPress Custom Design

Et godt og velbygget design til WordPress er alfa og omega når det kommer til en god brugeroplevelse for dine besøgende. Designet skal være struktureret, nemt at finde rundt i og så gør det jo heller ikke noget hvis det visuelle udtryk også gjorde indtryk.

 

Hvorfor ikke bare købe et template?

For det første så er det da sjovere med et template, udviklet fra bunden så du kan være helt sikker på at din nabo ikke også lige pludselig har præcis samme template som dig. Jeg sammenligner det lidt med, hvis du havde en butik på gaden, så er jeg ret sikker på du gerne ville sætte dit eget præg på rummet, så det ikke lignede naboens på en prik.

 

Kun bageren ved hvad der er i brødet

For det andet og nok mere væsentligt, så er et design som jeg selv har kodet og konstrueret mere medgørligt hvis der en dag skal laves ændringer eller der er en ting der ikke helt fungerere efter hensigten. Så kan jeg lynhurtigt identificere fejlen, finde koden, rette til og komme videre.

Med et købt template, skulle jeg højst sandsynligt bruge flere timer på at finde fejlen, for måske at finde ud af at denne slet ikke kunne udredes, uden at skulle lave et nyt design.

 

 

Pssst.. Følg mig her!

Har du bare den mindste ide om at anskaffe en hjemmeside/webshop nu, eller i fremtiden, så følg mig på facebook og lad os snakkes ved senere hen..

.. Og bare rolig, der vi spammer dig ikke dagligt!


Kontakt

42 91 22 52 ● Kontakt@webdesigner18.dk ● Gl Århusvej 86 ● Viborg 8800