webdesigner 42 91 22 52

webdesigner Kontakt@webdesigner18.dk

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalyse er den altafgørende analyse, hvis resultat afgør om din online tilstedeværelse bliver en succes eller en fiasko. Det er her man afgør hvilke ord eller sætninger, din hjemmeside skal kunne findes på. Det er essentielt at have foretaget en søgeordsanalyse i forbindelse med søgemaskineoptimering.

 

Kvalitet over kvantitet

Det handler ikke altid om at få flere tusinde mennesker forbi din hjemmeside, for hvad hvis ingen af dem er interesseret i det du sælger. Så er de væk igen før du overhovedet er begyndt på din salgstale. Tilgengæld kan du få åbnet op for dine salgstrick, hvis kunden oprigtig har en interesse i dit produkt. Derudover bliver den potentielle kunde længere tid på din hjemmeside og klikker sig igennem flere sider, end den besøgende, som “er gået forkert”, og det faktum er med til at øge din samlede SEO værdi.

 

Er dine besøgende købeklare?

Er dine besøgende på jagt efter inspiration/information eller sidder de klar med kreditkortet klar til at foretage et køb på din webshop? Det er et godt spørgsmål som vi er nødt til at forholde os til. Hvis de gamle sko er nedslidte, og der skal nye til. Så starter personen oftest med at søge på “sko”. Det er meget bredt, og selvom man havde en hjemmeside der lå nummer 1 på google, skulle man ikke forvente mange salg af den grund. For på dette stadie er kunden stadig informationsøgende. Efter nogle dage har kunden bestemt sig for det skal være en bestemt type sko, så denne søger på “Kondisko”. Nu er kunden tættere på at købe end nogensinde før, men kunden har nu bestemt sig for en bestemt sko. Så nu søger kunden på “Nike Air Jordan”, altså en helt specifik model. Nu er kunden klar til at købe og det er nu du gerne vil have den besøgende ind på din webshop for at foretage købet.

Pssst.. Følg mig her!

Har du bare den mindste ide om at anskaffe en hjemmeside/webshop nu, eller i fremtiden, så følg mig på facebook og lad os snakkes ved senere hen..

.. Og bare rolig, der vi spammer dig ikke dagligt!


Kontakt

42 91 22 52 ● Kontakt@webdesigner18.dk ● Gl Århusvej 86 ● Viborg 8800